Lanserer jubileumsbok

Surnadal ILs historie samlet mellom to permer

Surnadal IL fyller 100 år i 2013, og i den forbindelse har idrettslaget, i tett samarbeid med Svein Sæter, skrevet jubileumsbok. Boka er nå klar for salg, og blir lansert med gratis jubileumskake og kaffe på AMFI Surnadal lørdag 2.november fra kl.12.00. - Boka ble kjempeflott, og vi er svært stolt over resultatet, sier leder Svein Dalen.

Surnadal IL skrev også bok da idrettslaget fylte 75 år. Svein Sæter har tatt tak i innholdet i den første boka, og sydd dette sammen med det hver enkelt gruppe har skrevet om aktiviteten de siste 25 årene. Resultatet ble ei flott bok om Surnadal ILs 100 års lange historie. Aktiviteten i de ulike gruppene i idrettslaget blir godt illustrert via mange bilder, så har du vært aktiv i idrettslaget kan det godt være at nettopp du er i boka! - Svein Sæter har gjort en formidabel jobb. Det samme har de som har skrevet innholdet og samlet bilder fra de ulike gruppene, og ikke minst jubileumskomiteen. Det ble noen hektiske dager før "deadline", og Sæter har skrevet boka på rekordtid. Nå gleder vi oss til å vise frem boka, og vi er kjempestolt av resultatet, sier Dalen som er sikker på at dette er årets julegaveidè!

Boka vil bli solgt på AMFI Surnadal fra kl 12.00 lørdag 2.november. Der vil det også bli servert jubileumskake og kaffe. Boka koster 298,-
Boka vil også bli lagt ut for salg på utvalgte butikker og i Surnadal idrettshall.

På bildet ser vi Svein Sæter, Svein Dalen (leder i SIL) og Aase Vedul Moen (fra jubileumskomiteen)

Foto: Tidens Krav

svein sæter svein dalen aase vedul moen.jpg

Foto: Trollheimsporten

svein dalen jubileumsbok.jpg

Annonser

Surnadal og Stangvik Sparebank

Pipelife

Svorka AS