faksnes

Stian Faksnes årets ildsjel!

På Håndballregion Nords forum på Scandic Hell fekk Stian Faksnes prisen som årets ildsjel!

Frå Håndballregionens heimesider:

"Begrunnelsen:

Da denne personen tok på seg oppgaven som klubbleder litt på sparket for mange år siden, visste nok ikke vedkommende riktig hva framtida brakte. «Ja, det kan jeg sikkert», var svaret. Alltid positiv! Ukependling og småbarnsliv var og er aldri noen hindring.

Med et par permer og et nøkkelknippe som utgangspunkt, var det bare å tilegne seg kunnskap og erfaring. Som den dedikerte håndballentusiast, ble lederrollen fort en livsstil og hallen ble det andre hjem.
Ikke bare klubbleder-rollen er fylt, men også dommer, trener, lagleder, spiller, vaktmester, initiativtaker, Petter Smart, pølseadministrator, barnevakt og Mr. Full Kontroll. 

Vinneren har deltatt på det meste av sonemøter og håndballforum, og har lenge vært klubbens ansikt utad. Det har blitt mange håndballrelaterte mil.

Bidraget som leder har gjort at klubben i dag er en velfungerende klubb og at det lokale håndballmiljøet har hatt et oppsving de senere årene.

Etter sju år som leder, gav dette unikumet innenfor den lokale håndballen, stafettpinnen videre på tampen av sesongen i vår. Hallen er imidlertid fremdeles delvis «det andre hjemmet», og ildsjeler er veldig god å ha til rådighet når andre skal styre skuta videre."

 

Stian var i tillegg nominert til Årets Leder og Surnadal IL nominert til årets klubb.

Artig er det òg at dei utflytta surnadalingane Aase Vedul-Moen og Magne Moen tok i mot prisen for årets klubb på vegne av IL Aasguten.

Annonser

Svorka AS

Surnadal og Stangvik Sparebank