Samarbeidsavtalen mellom Surnadal IL og Gjensidige Surnadal, Heim og Tingvoll , strekker seg ut 2023 m/ intensjon om fornying. 

Gjensidige Surnadal, Heim og Tingvoll er et lokalt, selvstendig, kundeeid og kundestyrt forsikringsselskap. Selskapet har konsesjon i brann- og naturskadeforsikring, og har avtale med Gjensidige Forsikring om salg av øvrige person- og skadeforsikringer. De kan i dag tilby komplette forsikringsløsninger både til privat- og næringslivskunder, inkludert landbruket. For nærmere info, besøk deres hjemmesider.

https://www.gjensidige.no/sht 

 

Samarbeidsavtalen mellom Surnadal IL, adidas Norge AS og Intersport Olaf Moen EFTF AS strekker seg ut 2026. INTERSPORT ble etablert i 1968 og er i dag en av verdens største sportskjeder, med ca. 5500 butikker i 44 land. I Norge er de i sterk vekst, og har over hundre butikker. Du finner de i alle deler av landet, inklusivt på ALTI-senteret, her i Surnadal. Samarbeidsavtalen inkluderer også 20% medlemsrabatt til våres medlemmer.

For mer info, besøk deres FB-sider.

https://www.facebook.com/olaf.moen.eftf/ 

 

Ønsker du/ din bedrift også og bli sponsor, og bli med på laget? Ta kontakt på jc@surnadalil.no , så kan vi ta en prat om hvilke muligheter vi sammen kan skape. 

Juras C